söndag 23 juni 2013

Roibust'e vad e det?

Har druckit två stora stark. Känner mig helt lurvig. Både i huvet och räva. Nej men i räva är jag ju alltid lurvig. Känner att det är total avsaknad av disciplin i detta inlägg. Det växer små buskar av könshår på mina stortår och jag älskar världen! Nej, nej, nej nu ljög jag igen.
Kan just nu tänka mig lite sällskap. Ett intellektuellt utbyte. Efter att ha spenderat trettio timmar på jobbet de tre sista dygnen kan det tänkas att jag skulle prata ner detta sällskap tills det började gråta. Sen skulle sällskapet åka hem, dra ner gardinerna och inte prata med en människa på flera veckor. En helt spontan present från mig.
Nu har jag fått mig ett sällskap här. Ett skäggigt sådant. Fan vad jag pratar ner dem. Tror jag ska beställa en öl till.
 Fuck yeahhhh!!!!!!!!

Körvsnack och en dröm av otäckt slag.

Såg på fyrans morgonprogram att grilla körv är grejen. Körv i alla jävla former med alla sorters grunkor på. De lade fram det lite som att det var den nya heta grejen nu. Till detta skulle man helst dricka champagne. Jag föreslår att man sätter på sig en kavaj med matchande kortbyxor till också. Då kan man skippa dumstruten eftersom man ändå ser ut som en idiot.
Jag drömde inatt att det var inbördeskrig i Johanneberg. På ett busstorg som bara fanns i min dröm mejades folk ner med bazookas och kalashnikovs. Jag hann precis rädda undan min syster från ett kulregn. De som sköt var svartklädda och befann sig överallt. Dök upp bakom berg och kullar och sköt besinningslöst på allt som rörde sig. Jag försökte hela tiden ta mig till jourbutiken för att köpa ett sexpack och en liter mjölk, men kulorna ven förbi utanför fönstret, så jag kom aldrig iväg.
Det hela var väldigt hemskt och ångestladdat.

Slutar om två och en halvtimme. Inget mer jävla knegande på fem veckor. Det är ju så man kan skita knäck av glädje.
Det hela kommer firas med en bärs. Ja, eller två. Kanske ska slå till på en gammeldansk också. Helfestligt. Nåväl, det ordnar sig kömpis!