torsdag 21 februari 2013

Dejtingsajten.

Jag är som sagt med på en dejtingsajt. Har för mig att jag har nämnt det innan. Ett ganska märkligt hak... Och hur folk presenterar sig själva.

Tex de som bara lägger ut bilder från sina resor.
"Här sitter jag på ryggen på en delfin och dricker en drink..."
"Här klappar jag en noshörning på läppen"
Det hela ser mer ut som en resedagbok.

Jag är så jävla busy-stuket är också intressant.
"Jag arbetar alldeles för mycket. Tränar fem dagar i veckan. Går på drejkurs, läser spanska, fotograferar. Sitter i princip aldrig still. Den lilla tid som blir över träffar jag gärna familj och vänner..."
Det fantastiska i att visa upp vilket fantastiskt liv personen i fråga lever.
Hur fan ska den här sortens människa hinna träffa någon?

I övrigt när man vimsar runt inne på sajten går urvalet av potentiell hälft till så här: För ful, för tråkig, för kort, för höger, för präktig, för helt vanlig, för fet, för gammal, för smal, för ung, för präktig, för positiv, för mycket...

Det är ju ändå en dejtingsajt. Slit och slängmentaliteten är total. Fritt fram att välja och vraka mellan himmel och jord. Mellan jord och helvete.
Tror inget vidare på det här. Eller kanske lika mycket som jag tror på troll och älvor. Det vill säga minimalt.

Putte, min kompis berättade om en tjej han kände som hade dejtat en kille genom en sån häringa sajt. På sajten hade han presenterat sig som en riktigt käck, supertrevlig och aktiv kille. Efter ett tag gick de på dejt. Det gick inget vidare. Killen var raka motsatsen mot hur han presenterat sig. Tyst, trist, negativ och han gillade inte att göra nåt. När hon hade påpekat detta, att hans personlighet som han beskrivit inte stämde överens med verkligheten hade han typ bara ryckt på axlarna lite lojt.
Genialt. En Helt fantastisk strategi!