torsdag 16 maj 2013

Ou där står diuu!



På Shanti och Vickys.

Om man har läst gårdagens inlägg kan man lätt fått för sig att jag var full. Det är förvisso helt rätt gissat. Dock inte så full. Jag hade ju inte druckit så mycket. Tror dock jag var mer pratig än full. Då fick bloggen lämna plats för ansiktet som skulle stått emot mig. Sen fick bloggen ett ansikte.
Har druckit några öl ikväll med. Tror det blir så när våren dyker upp på riktigt. Den här solen är en öl som jag och Maja brukar säga. Helt förrädiskt.
Har även träffat min syster och bror ikväll. För att skriva under några sista papper gällande farsans dödsbo.Otroligt mycket papper för att flytta över pengar från ett spanskt konto till ett svenskt konto när människan inte finns längre. Varken i livet, men bara på papper. Och i tankarna.
Efter detta blev det snack. Minnen, filosofiska tankar och öl. På Shanti och sen lyxhaket Vickis. Där fick syrrans kille frågan från hakets rejäla alkis om han var bög, själv fick jag veta att jag hade ett fult och äckligt skägg som klädde mig dåligt. Syrran fick rådet att flytta till ett annnat land om hon inte visste hur bra Sverige var. Sist ut, när samma alkis äntligen gick därifrån vrålade han åt oss halvvägs ut på gatan mellan bilar och spårvagnar att vi var ena jävla vänsterpartister allihopa! Måste ändå tillägga att han är en utav de otrevligaste alkisar jag träffat.
Nåväl nu är Johan hemma i sin trygga vrå. Det finns inga bögar i städskåpet, inget avklippt skägg i någon liten marmeladburk i badrumsskåpet, inga 3,5:or i kylskåpet. Dock en pizza från Vickys i ugnen. Det hela känns ganska tryggt.
God Afton!

Äh, ja ba sköja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hallå arbetsförmedlingen!

Jag älskar er! Om man är riktigt trevlig kan man både köpa brass och tuta och en halvböj under disk.
Näj ja bara sköja...
Jag älskar ju Rickard Sjöberg! Bara så! Poff i hoodet!
Vad många utropstecken det blev!

Har lagt sång på en låt ikväll.
Sen har jag lagt en bajskörv i en toalett.
Sist har jag tagit några öl med Putte Smaskhatare!

Här kommer några utropstecken till: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Är det här MIN blogg?Jahaaaaa!!!!!!!!!