lördag 15 juni 2013

Bakfylla och en kvinnas dåliga dag.

Jag sitter på muchacho i vasastan och dricker en kaffe. Har även aggresivt tryckt i mig ett hamburgaremeal på sibylla. Eller handbörjare som jag trodde det hette när jag var liten. Eftersom man håller den i handen. Jag var en jävel på logiskt tänkande redan då...
Vaknade klockan två idag. Gick och la mig efter att ha kylt ner huvudet i iskallt vatten. Kylt vatten och baksmälla. Känns som en kombination som återkommer då och då. Speciellt efter intag av för många öl. Vaknade iallafall klockan halvfem igen.
Tjejen bordet bredvid här verkar ha en rutten dag. Hon berättar det för sin vän i telefon. Tydligen har hon bestämt med sina väninnor att de skulle gå ut ikväll. Plötsligt verkar ingen kunna komma nu. Hon sitter här och hinkar vin själv. Dessutom hade hon köpt en ny iphone tidigare idag. Den blev bestulen efter två timmar när hon provade skor åt sina barn. Hon säger att hon är off har ångest. Det hela verkar ganska jobbigt. Plötsligt växlar hon över och pratar franska. Antar att den franskan är fylld av svordomar, skällsord och kanske en del könsord.

Skype.

Har skypat ikväll. Absolut för första gången i mitt liv. Kan vara det roligaste jag har gjort. Fuck förälskelse, promenader och knull. Jag ska bara skypa och dricka öl hela tiden. Varje dag! Jag har hittat en en hobby. Äntligen! Allt efter att ha letat i träsk och högland. I hela mitt liv!

Bild:Johnny och Joey skypar!