fredag 24 maj 2013

Restuarangbesök och mössor och grannen

Ska käka på restuarant om en stund. Med morsan och syrran och hennes grabb Kermit. På Ottomania. En turkisk sylta. Funderar starkt på att ta det dyraste på menyn eftersom det inte är jag som betalar.

Klippte sång igår. Till en låt som jag lade sång på i förra veckan. Eller snarare valde ut de bästa tagningarna. Hemma hos erik. Han äger fler toppluvor än jag äger kalsonger. Tog några öl med emma efteråt. Vi pratade om snålhet. Kan vara en av de värsta egenskaper som finns. Lyckligtvis känner jag nästan inga såna personer. Som är snåla alltså.

Har även ringt på hos min granne idag. Två gånger. Tyvärr var det bara en hund på andra sidan dörren som gnällde och krafsade. Bottennapp. Tanken var att vi skulle ta en öl i helgen. Helgen är ju förvisso inte slut. Funderar på att ropa in genom brevinkastet nästa gång.

Filrensning

Windows frågar:
-Vill du flytta det här objektet till papperskorgen?
Objektet svarar:
-Ja tack gärna! Bär mig bort till papperskorgen. Vik ihop mig till skräddarställning som ett tomt filpaket. Låt mig sniffa på banan och äggskal, lite fimpar, baconrester och politisk inkorrekthet.
Windows säger:
-Objektet är flyttat till papperskorgen.
Objektet svarar inte. Han sover redan djupt. I en papperskorg. Två meter från fönstret.