onsdag 7 december 2011

Postkodsmijonären och dynghögar

Min brukare har vunnit ett postkodsmiljonärenspel. Han är med i postkodsmiljonären. Därför har han vunnit det. Tycker de borde dela ut det gratis till alla i sverige. Sen är det valfritt om man vill spela det, pissa på det, elda upp det och grilla korv i flammorna av rickard sjöbergs nuna. För han är naturligtvis med på omslaget. Vad annars.
Hur som helst i Sjöbergs grusiga rumphål så testade vi spelet.
Vi drog fråga efter fråga. Han hade rätt ungefär hälften...
Sen kom frågan om Narnia. Hur kom barnen in i landet Narnia löd frågan. (Vet inte riktigt om det tillhör allmänbildning eller ej att veta detta. Till och med jag vet även fast jag inte gillade Narnia. Beror mest på det där fromma lejonet som jag inte fixade riktigt, ungefär som den där menlösa björnen i Star Wars som bara står och brööölar. Vad är hans poäng?)
Nåväl, gick de genom...
A: en ytterdörr.
B: en underjordisk gång.
C: en garderob.
D: en dynghög.
Ni har redan gissat rätt. Han chansade på dynghög. HA HA HA! Kanske inte det roligaste i det hela att han gissade på dynghög. Bara det var ju sköj, men vilken flopp. Se detta framför er: De springer genom en kobajshög och kommer ut i ett drömlandskap och stinker bajs. Lejonet säger: Hej hej trevligt att ni kom men ni får nog rulla runt lite i snön så ni inte stinker så jävligt innan vi kan fortsätta vårt program här...
Hade naturligtvis enormt svårt att hålla mig för flabb... men man har ju en proffesionell hållning i min yrkesroll....

Ovanstående skrevs igår efter tre timmar sömn, elva timmars kneg, och tre öl på lönnmördaren. Ber därför om ursäkt om språket är lite ostruktuerat.