tisdag 2 april 2013

PANG!

Gick hem till morsan efter att funderat på att stoppa in snoppen i gloryhålet på den där krogen. Hon bor nämligen i närheten. Ingen annan orsak.
Sen gick jag och syrran och hennes grabb och tog en bärs på pizzeria Vickis. Sexigt namn. Stället är halvsexigt. En jättefet pizzabagare som pustar. Hans kompanjon sitter i en liten håla och glor trött ut på människorna som besöker restaurangen. I baren sitter några riktigt trötta och slashasiga alkisar. Men, en halvliter Zlato kostar 35 spänn och en pizza 65. Både ölen och pizzorna är bra.
Det jag försöker komma till är att jag tog med mig en rykande pizza därifrån och gick och väntade på bussen. Det finns troligtvis inget så provocerande som att kliva på bussen med en rykande pizza som sprider ett moln av hungerdoft i bussen. Mycket värre än när en allmänt illaluktande eller unken eller alkoliserad själ som inte duschat på två veckor kliver på. Där sitter folk och planerar vad de ska äta när de kommer hem efter en lång dag på jobbet eller efter kvällsträningen. Ska jag koka ett paket nudlar eller käka en påse linsfröer. PANG!!! IN KOMMER GÖSTA med en pizza som luktar möla ner sig och dessutom ser jävligt nöjd ut och dessutom är det... Smaklökarna ställer sig på vid gavel och bussen skenar ut i diket.

Nu ska jag värma min pizza, sen ska jag möla den.

Har för övrigt inte haft ett sexpack 3,5:or i kylen på en månad. Faktiskt ens inte en enda öl. Känns både som en bra och dålig idé på samma gång.
Imorn ska jag duscha. Tror jag...

Gloryhole

Tog en öl på queens nyss. Gick på dass. Två dass vägg i vägg med varann.
Är det ett gloryhål tro?

Bloggar och fula tår.

Nu har jag lagt mig i soffan efter att ha druckit två jätteglas med kaffe och rökt fyra cigaretter under en timme. Man blir helt upplöst av att sitta i solen. Som en sönderkokt grönsaksoppa på högsta värme på spisen.
Jag har dekorerat balkongen med min luffartrall som jag hittade nere på gården för ett tag sen. Den ger verkligen ett luffigt intryck. Inte som en bild i en inredningstidning.

Läser väldigt mycket skrift i dagboks och bloggform nu. Martin Kellermans "En serietecknares dagbok". Jag läser om Martins blogg (i hästpojken). För några dagar sen kom min farsas tillhörigheter hem från Spanien. Där i fanns ett tjugotal anteckningsböcker i dagboksform, översättning till spanska av Rolf Fridholms (som han var "telefonpolare" med) aforismböcker och ett otroligt märkligt försök till en halvt oläslig roman. Allt skrivet under delerium, demens och senare, återigen ett återfunnet alkoholmissbruk.
Tänker att man skulle ge ut sin blogg i bokform. Tänker samtidigt att det ligger väldigt dåligt i tiden och undrar samtidigt om det är nån förvirrad stackare som skulle köpa en sån bok när det finns så mycket annan bra och dålig smörja att läsa...
I övrigt är min vardag enormt inaktiv för tillfället. Vill ha det så nu men blir samtidigt stressad av läget.
Skrivit två inlägg idag. Fantastico ju. Det tar sig sa han som eldade upp sina räkningar och gick ut genom dörren.

Överväger fortfarande den där duschen...

Ett ex skrev en gång en dikt om mina fula tår. Om mitt fejs såg lika taskiga ut som mina tår hade jag aldrig ifrågasatt varför jag inte har en tjej.

Harkel.

Jag går runt och harklar mig i lägenheten. Tror att jag låter som en risig och avdankad gubbe i mina grannars öron. Det hela görs i förebyggande syfte så jag inte skall hosta till. Då skallrar det i det brutna revbenet och värker i musklerna runt omkring. Samma sak händer om jag skrattar till om tillfälle ges. Det är mycket svårare att stoppa, men händer mer sällan.

Man kanske skulle duscha bort påsken och byta kalsonger.
Vårstäda sig själv.