tisdag 22 april 2008

Arg man

Humör: YXA!

Jag fick ett bryt idag. När Rodhe island såsens lock lossnade och såsen rann ner över alla matvaror vräkte jag hela skiten i soporna. Jag ångrade mig. Sen stod jag där och sköljde av allting under kranen. Fimpar och äggskal som hade kletat sig fast i såsen....Jag muttra och svor men ville böla.
Tror att det dåliga humöret började på swedbanks kontor när jag skulle sätta in pengar på banken. Insättningsautomaten var trasig och trettio andra ville också sätta in pengar innan mig. Ute skrek solen och jag var sugen på en bärs istället för de här satans dumheterna. En kort stund funderade jag på att supa upp pengarna som jag skulle sätta in, men det var depositionen till min nya lya. Expediten var så sjukt sexig och jag är sexuellt frustrerad och jag är förbannad på det mesta. Tur att ingen har träffat mig idag.
Nu ska jag gå och slå skallen i en hård jävla lyktstolpe, sen ska jag skratta hela natten tills grannarna börjar dunka i golvet...

Godbajos Forevos!!!!
God damn!
Jag har lovat mig själv och alla andra (inkluderat min mormor) att jag aldrig skulle skriva en blogg... (Jag hatar bloggar, vill jag minnas att någon sa. Någon i detta fall är undertecknad) nåväl, nu får jag väl äta råa ägg i en månad och sova i lodrätt ställning i garderoben resten av mitt liv... för nu jävlar ska det blo...blo..blo...bloggas!