torsdag 3 januari 2013

Inlägg skrivet tidigare ikväll.

Helt jävla olidligt trött. Så tänkte jag starta årets första inlägg. Sovit tre timmar och jobbat elva. Klockan sex på morgonen är det svart ute. Rejält jävla svart kan jag berätta för den jävel som inte brukar vara uppe och dansa shottis på den tiden på dygnet.
Jag sitter på Jameson och unnar mig en bärs och tittar ut på en ful gata som heter avenyn. Varje gång jag tittar åt andra hållet ler bartendern mot mig. Jag försöker le tillbaka men jag är för trött. Om jag provar att le kommer det bara se ut som ett drygt hånflin. Hon har stort tjockt lockigt svart hår och ett fint leende. Jag har tunt hår som jag täcker med en björnfetta och en mun som är ett vågrätt streck.

I övrigt har jag en smärta som kommer och går i brösthöjd. Igår var det där hjärtat sitter. Idag är det på motsatt sida. Blir såklart vansinnigt nervös.

2012 års bästa platta är Lana Del Rays Paradise Edition.
2012 års öl var stor stark. Precis som året innan och året innan och innan och innan, innan, innan.
I år ska jag hitta och bli ihop med en tjej som både är attraktiv och smart. Jag kommer hitta henne i återvinningstunnan när jag slänger tidningar. Hon ska kalla mig tiger varje gång efter vi har haft sex.