torsdag 18 april 2013

Massa öl och då och nu.

Blev ingen promenad med kvinnan i trappen igår. Hon skulle få besök. Misstänker att jag betedde mig lite märkligt och taffligt. Bjöd in mig själv i hennes hall. Klappade hennes katt och sen böjde jag mig och spanade in i köket. Tjejtjusaren Johan i farten. ..
Vet inte om jag ska hålla fanan högt och plinga på igen, vilket hon sa att jag kunde göra, eller om jag ska sänka fanan och låta bli.
Lite nervös för att framstå som Ove i Solsidan.

Det blev massa öl igår istället. På Den flygande öltunnejäveln. Med Maja. Med syrran. Med en Micke. Med en Lisa. Med en gammal avlagd vän vid namn Musslan. Han hade en Håkan Hellström biljett över. Jag föreslog att jag kunde köpa den, betala för den så att säga.
"På samma sätt som du betalat tillbaka pengarna som du är skyldig mig?", sa han då. Något som jag totalt glömt bort. Flera år sen. Han hade inte glömt. 620 kr exakt lät han mig veta. Blev deppad och påmind om vilken hopplös och ganska respektlös typ jag har varit. Som att låna pengar och skita i att betala tillbaka. Den slappa skit-allt-mentaliteten. Skönt att kunna säga att jag bättrat mig och numera inte försätter mig och andra personer i sådana situationer.
Musslan pratade inte mer med mig sen. Gick utan att säga goodbye gjorde han också. Det hela kändes väldigt moget.
Vaknade tjugoöver fem i morse efter en svettig mardröm. Kommer inte ihåg vad drömmen handlade om förutom att den var fylld av dåligt samvete.