onsdag 10 april 2013

En kaffe ute i verkligheten.

Sitter på Johannebar och dricker en kaffe. I solen. Det sitter ett gäng kvinnor 50-års åldern bredvid.
Dem låter så här: Guuuuud vaaaa treeeevligt vi har! Guuud vaaaa braaa vi har!
En av kvinnorna frågade sina andra kompisar om de trodde hon kunde ta ett glas vin. Hon skulle nämligen köra om en timme. Hon smakade en jätteklunk. Sen konstaterade hon att det kommer gå jättebra för att vinet var så lättdrucket.
Märklig filosofi. Trodde det hela hade att göra med alkoholhalten i glaset huruvida man sätter sig bakom ratten eller ej.
Nej, men vet du vad säger jag: drick två glas och plocka upp några joggare på huven i farten.
Det gåååååår jäääääättebraaaa!!!
Nu har jag även fått lära mig att man ska strunta i alla måsten. Det är jag jättebra på och tror kanske tvärtom, att det kanske är en orsak till att jag mår kass ibland.

Idag ville jag stanna hemma hela dagen, men byggjobbarna borrade och brötade så jag trodde jag skulle kollapsa. Sen slutade dem. Det blev alldeles tyst. Då gick jag ut.

Kan ibland känna att diskbänksrealismen breder ut sig på denna blogg.

Ett förslag.

Fick skattesedeln. Jag har fått tillbaka 394 öl på krogen på skatten. 236 öl av dessa är kronofogdens, för jag har en skuld hos csn som de har vidarebefodrat till kronofogden. Jag är glad för deras skull. Kanske de tack vare mig kan ha en fylleskiva ihop. Bli odrägliga, be sina chefer dra åt helvete, sätta på varandras fruar och slutligen spy i en gigantisk cylinderhatt. Det är lugnt. Jag pröjsar..
Porrklubben får dem dock betala själva.

Godnatt och heja pengatvätt!