onsdag 2 februari 2011

En förvirrad rapport och allmänt bull om en kineseria, smärta, tillfälligt lågvatten, swingers och sugluvor!

Jag har precis försökt avnjuta en kaffe och en cigarett i haga. Omöjligt. Man fryser taskerna av sig. Stundens höjdpunkt var en tjej som gick förbi. Hon hade tatuerat in en stor liggande måne i pannan. Hon tyckte väl det var fint. Vad vet jag? Det är ju hennes panna, som tur är. Själv har jag en teddybjörngnuggis i röva.
Det har varit lite sömnigt i livet på sista tiden och därmed sömnigt här på bloggen. Har ganska lite och berätta. Kan dock berätta att jag ska provsjunga i ett band som gamla polare startat och jag har ju varit sjukt sugen på att lira i band igen. Dessutom är jag ju en förbannad jävel bakom mikrofonen. Jag brukar improvisera fram texter samtidigt som jag sjunger. Det kan handla om halvliggande månar eller fulla teddybjörnar.
Sitter och försöker avnjuta en öl på en sunkig kineseria nu istället. Det går lite bättre. Pianomusiken flödar ur högtalarna. Om man sluter ögonen kan man låtsas att man är på en pianobar 49 våningar upp i ...Bangladesh.
För en liten stund sen satte de två killar vid ett bord en bit bort. De pratade ofattbart sluddrigt och långsamt. För mycket för att bara vara fulla. När man sen lyckades urskilja vad de pratade om förstod man. De gick på sömntabletter. Den ena berättade att han gick på tre olika sorter samtidigt. "Deeeeet.......eeeeeee........heeeeelt ......jävla....kaaaaaanon!" Sa han. " Man sover som ett nersågat hus. Det enda trista är att man ofta trillar ur sängen och vaknar på golvet." Hans kompis som pratade lika slött och långsamt tittade på honom länge sen sa han: Men det är väl lugnt.... det är väl smällar man får ta." Va fan om nu gud finns, var gräver han upp alla stjärnor?
Annars är jag jävligt trött på begreppet smärta. Har faktiskt varit väldigt mycket smärta sista tiden. Först diskbråcket. Sen precis när det nästan var borta kom en liten magsjuka som höll i sig en vecka. Och nu sist, ett stort jävla sår i kinden som gör att det ä svårt att äta. Dessutom ett jätteutslag på höften som varar och jävlas. Naturligtvis sitter det i höjd med skärpet i byxorna. När skärpet skaver emot såret grimasherar man fult och ledsamt. För att råda bot på problemet så inte skärpet skaver har jag kommit fram till den enda lösningen: Att dra upp braxorna så högt så de skär upp i röven och ballarna. Resultatet är att man ser ut som en sjuttiotalspolack på dansgolvet.

Slutligen har träffarna på min blogg fördubblat sig de sista dagarna. Det är ju kul. Det enda som inte känns lika kul är att när man tittar så härstammar träffarna från någon sida vid namn adultfinder. Med andra ord någon jävla datingsida för swingers och knullsugna. Vad fan har jag med det att göra? Så nu när jag skrivit dessa två ord kommer väl träffarna öka ytterligare. Bäst jag skriver kuk och anus också.
Vad är det för sugluvor?