söndag 7 juli 2013

Laid back-söndag.

Vaknade tio över tolv idag. Somnade om sittande i sängen igen. Vaknade  kl.13.03 igen. Tog bussen kvart över tre till linne och promenerade till slottskogens pizzeria. Klockan 15.40 stod kebabpizzan på bordet. Tio över fyra låg den i min mage. Jag drack kaffe efter maten. Såg några bekanta på håll med sin lilla kid. Satt och tittade på en farsa med sin dotter. De pratade som kompisar med varann. Dottern som kanske var fem hade mycket frågor gällande allt möjligt i ungefär hela världen.  Klockan kvart i fem tog jag en promenad nerför Linnegatan. Nu sitter jag på cigarren på järntorget. Jag dricker en cola. Trots att jag har massa cola hemma i min kyl. Nu är colan snart slut. Ska nog gå hem snart. Putsa fönster. Det har jag nämligen inte gjort, så som jag hade planerat. Eftersom jag satt uppe och nattsuddade för länge.
Ingen ordning. Ingen reda.
Fy skäms Johan!

Inför morgondagens fönsterputsning.

Näj, men här kan jag ju inte och sitta och sudda hela natten som en gammal avlagd Svante Grundberg. Jag ska ju upp tidigt imorn och putsa fönster. Köksfönster alltså för att vara exakt.
Då måste man ju vara ALERT och på HUGGET, så man inte trillar ut genom fönstret innan man hunnit att putsa klart fönstret. Det vore ju förargligt.
Glömt att berätta att hela den här putsaridén började igår när jag var uttråkad, lite besegrad och sårbar. Jag gick in på Willys tomhänt. Gick ut därifrån med tre stora chokladkakor, fönsterputsmedel och en fönsterskrapa. Tänkte även fråga kassörskan om de hade 100% luddfria fönsterputsdukar, men jag kände manin bita mig i nacken och bromsade mig när hon tittade tillbaka på mig med ledsna, ömkande ögon.
Näj men här kan jag ju inte sitta och prata smörj!
Guten nacht, hälsas från fönsterputsarbloggen!