torsdag 10 februari 2011

jordens sämsta dj.

Lassasino, en krog på andra lång i götet måste ha jordens sämsta dj. De har dj en gång i veckan. Alltså på torsdagar, för jag sitter här nu. Inte för att han nödvändigtsvis spelar jordens sämsta musik. Nej, för att han grejar. Helt plötsligt, mitt i en låt kan han höja eller sänka volymen. Eller så gör han en fade down mitt i låten. Helst mitt i en vers för att sätta på nästa låt. Antingen med dubbelt så hög volym eller knappt någon volym alls. Då höjer han igen. Sen viftar personalen till honom. Då sänker han eller bara stänger av. Tystnad. Efter trettio sekunders tystnad startar en ny låt.
När man tittar på honom blir man inte vidare förvånad. Solhatt och solglasögon.
Nu spelar han das boot. Nu sänker han . Nu exploderar han. Titta vad fin han blev. Tack och good bajos forevos!

Myndighetspapper

Det är mycket nu. Med myndigheter. Försäkringskassa och skatteverket. Jag har ju varit sjukskriven för ryggen. Då är det mycket papper som ska in till myndigheterna. Dessutom har jag hand om farsans ärenden till samma myndigheter som jag nyss räknade upp. Eftersom han ligger på sjukhus. Dubbelt upp med andra ord.
Så jag fyllde i pappren och skrev att jag är en reko jävel med stort skägg och att jag varken är förtjust i Reinfeldt eller kungen. Att jag går på rätt sida på gatan och bara svär på onsdagar. Kan jag inte bara få mina pengar då? Nej det ska kompletteras med ytterligigare papper. Hur många par kalsonger har du? Äter du gröt till frukost? Vem är din idol på Grönland. Hur mycket jobbar du? Varför då? Är du inte klok..
Nu ser det ut som pengarna kommer nästa vecka. Detta ska jag fira med en pizza och en öl. tror jag.