måndag 8 november 2010

En dröm, tack och lov.

Kan inte minnas när jag hade en sådan här långsam dag på jobbet. Någon har hällt bulldeg i urverket.

I natt drömde jag att jag var vegitarian och nykterist. Jag gick runt på gator och torg och grät och ylade. Jag var på jakt efter en fet, slafsig stek och en stor kall öl, men det var stopp överallt. På varenda resturang och krog som jag klevade in på, så var faktumet känt.
"Tyvärr, vi kan inte servera dig. Du är både nykterist och vegiterian"
Jag var fortfarande rökare, men man hade slutat sälja cigaretter. Tillslut bröt jag ihop på ett torg. Jag tror det var i Norge eller på Grönland. Snuten kom och hämtade mig. Det var tydligen olagligt att bryta ihop på torg. I bilen satt snutarna och tuggade på var sitt glänsande revbenspjäll.
De satte mig i häkte. På morgonen kom de med en bricka med mat. Grönsallad och lite ärter och svagdricka.
"Du e ju vegitarian har vi hört", sa de.
Deras ord ekade efter mig när de släppte ut mig på gatan igen.
"Inget bölande mer på några torg nu grabben, då syr vi in dig på livstid!"

Dagens filmer på jobbet:
Donnie Brasco
Shakalen
Youve got mail
Double jepoardy

Shit vad sugen jag är på fläskfile och bearnesiesås.

Milton, sicken jävla dude.

Läste precis i Metro att den svenska porrgubben Milton ska öppna "gratishotell". Man får gratisnätter. Det enda man behöver göra är att ha sex med sin partner. Eller ickepartner. Akten filmas och läggs sedan ut på nätet. Det man naturligtvis undrar är om det finns vissa kreterier som måste uppfyllas. Inom hur man ser ut alltså. Är det okej att vara 151cm och väga 200kg och att partnern har röda mässingsutslag över hela kroppen?

Hundratal hotell planeras öppna. Det är oklart om det kommer öppna någon gör-det-själv-bordell i moster foster svealand. Fram tills dess, förutsatt att man bokar tid, kan man få se mig diska i bara kalsonger. Tycker man det är tjosan kan man lägga lite mynt i skålen som står på köksbordet.
Förutsatt att det finns någon smutsig disk att diska.